Download UNLIMITED dengan prepaid Xpax (Celcom) Hotlink RED (Maxis)

truk unlimited maxis dan celcom
“UNLIMITED BUKAN BERMAKSUD FREE TANPA MELANGGAN”

/************************************/

Download GDrive dengan VideoWalla adalah UNLIMITED

Hanya perlu langgan mana² plan VideoWalla (sehari/minggu/bulan) dan download di link GDrive, cuba la dulu dengan langgan RM1/sehari kalau nak kepastian.
Kuota biasa dulu di tolak bila mendownload, jadi kalau nak cuba pastikan tak ada langganan lain selain VideoWalla.

FREE Basic Internet 10GB akan habis cepat dari biasa, kalau habis pun masih boleh download lagi cuma kena bypass link iklan guna psiphon, atau tukar sim yang ada basic/data (dual sim).
Langgan Basic UNLIMITED pun boleh kalau mampu, basic internet ni untuk bypass link sebelum gdrive tu jak.

Satu lagi kalau nak Download dengan Kuota FREE FB 10GB tu boleh cuba opera mini (on Data Savings>Extreme mode), apk nya ada yang kongsi di dalam group telegram.

/************************************/

Download app HOTLINK RED dulu di PlayStore.

Maxis pula kena langgan Internet PASSES daily/weekly/monthly lepas tu CLAIM non-stop “RED SOCIAL”.

Boleh download terus dari GDrive data biasa akan di tolak dulu, kalau data habis pun masih boleh download GDrive lagi.

Kalau tak dapat download atau slow, cuba
1. tunggu beberapa minit/jam.
2. Guna hotspot dan download dari hp lain atau di pc.

4G LTE Maxis adalah telco terpantas dan stabil untuk skrg, tapi harga pakej internet tak berbaloi.
Bagus la ada UNLIMITED ni boleh jimat sikit.

/************************************/

Untuk Digi belum jumpa cara UNLIMTED selepas capture dah tak boleh guna, sim digi admin pun rosak ni jadi tak dapat nak tolong.

Join group chat mungkin korang ada benda nak dikongsi atau pertanyaan
https://t.me/joinchat/Cu8RXT-Y0cin90zyPK1ZNw
https://t.me/recap

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *